KYOCERA Document Solutions Norge

KYOCERA Document Solutions Norge

Kyocera lanserer smarte multifunksjonsskrivere som klarer alt pluss litt til

Elleve nye skrivere kommer ut på markedet denne uken. Multifunksjonsskrivere som er designet for å gjøre det enklere for kontor med ulike behov


27. juni 2011

Kyoceras nye kolleksjon med elleve nye produkter, er utviklet for å tilby avanserte dokumentløsninger. Utover dette har de sort/hvite – og fargemultifunksjonsskriverne både felles operative grensesnitt og softwareplattform, samt utrustet med flere nye tilbehør, hvilket innebærer at bedrifter kan skreddersy sine Kyocera skrivere etter de behov som deres bedrift har.

- Stikkord bak utviklingen av det nye sortimentet er høy ytelse og fleksibilitet.
Vi har tatt det beste av Kyoceras avanserte dokumentteknologi og utviklet det i en gjennomgående design i den nye produktserien. Vi ser også at flere bedrifter vil utnytte sine multifunksjonsmaskiner for mer komplekse produksjoner. I noen av våre multifunksjonsmaskiner har vi derfor utvidet spekteret av mediatyper, eksempelvis inngår funksjoner som bannerutskrift, A3 pluss-format samt trifolding som tilvalg, sier Kjell Øverland, daglig leder i Kyocera Mita Norge.


Energieffektive og med flere finesser

Det nye TASKalfa sortimentet byr på mange nye og smarte funksjoner. Produktene har dessuten lavt energiforbruk som gjør det mulig for bedrifter å sette dem i hvilemodus på kveldene og i helger når maskinene ikke er i drift, for mindre bruk av energi. På de fleste av modellene har Kyocera også forbedret energibruken i brukermodus; en såkalt ”induction- heated fuser” som reduserer tid og energi ved oppvarming av fikseringsenheten. Strømforbruket minskes ytterligere med hjelp av en energieffektiv LED lampe i scannerenheten som ikke krever kjøling.

Andre nye funksjoner; forbedret og større touch display i farger som forenkler de mest komplekse brukervalg med enkle kommandoer. Skarpere farger med tydeligere kontrast og skygger samt høyere fargekvalitet. En ny funksjon i dokumentmateren er gjenkjenning av stifter og binders som vil skåne originaldokumentene. En annen etterlengtet funksjon er ”job skip” som innebærer at skriveren hopper over jobber som henger i utskriftskøen.

Produktdetaljer:

TASKalfa 6550ci, 7550ci TASKalfa
Farge multifunksjonskriver opp til A3 størrelse. Inntil 75/70 A4 sider pr. minutt i svart/hvitt og farge. 2 GB RAM og lagringskapasitet med 320 GB harddisk. Fax funksjoner som kan utvides til to-sidig faks, nettverk faks og Internett-faks (tilleggsutstyr). Støtte for opptil 300 g/m2 og banner utskrift og valgfri etterbehandling, inkludert hefter og trifold brosjyrer. Dokumentmater med tosidig skanning til 270 ark. Skan hastighet 200/150 IPM (bilder pr. minutt) i svart–hvit/farge.

TASKalfa 3050ci, TASKalfa 3550ci, TASKalfa 4550ci, TASKalfa 5550ci.
Farge multifunksjonskriver opp til A3 størrelse. Inntil 55/50 A4 sider pr. minutt i svart/hvitt og farge. Opptil 2 GB RAM og lagringskapasitet med 320 GB harddisk. Fax funksjoner som kan utvides til to-sidig faks, nettverk faks og Internett-faks (tilleggsutstyr). Støtte for opptil 300 g/m2 og banner utskrift og valgfri etterbehandling inkludert hefter og trifold brosjyrer. Dokumentmater med tosidig skanning som et alternativ. Valgfritt papir media (maksimalt åtte medietyper) og valgfri etterbehandler. Skan hastighet 100/80 IPM i svart–hvit/farge for TASKalfa 3050ci/3550ci. For TASKalfa 4550ci/5550ci hele140 /110 bpm sort-hvit/farge.

TASKalfa 6500i, 8000i TASKalfa

Svart/hvit multifunksjonsskriver opp til A3 størrelse. Inntil 65/80 A4 sider pr. minutt. 2 GB RAM som standard og høy kapasitet 320 GB harddisk. Enveis dokumentmater for 270 ark med dobbelsidig lesing. Fax funksjoner som kan utvides til to-sidig faks, nettverk faks og Internett-faks (tilleggsutstyr). Støtte for opptil 300 g/m2 og banner utskrift og valgfri etterbehandling inkludert hefter og trifold brosjyrer. Skan hastighet 160/100 IPM i svart–hvit/farge.

TASKalfa 3500i, TASKalfa 4500i, 5500i TASKalfa
Svart/hvit multifunksjonsskriver opp til A3 størrelse. Inntil 55 A4 sider pr. minutt. 1 GB RAM og lagringskapasitet med 160 GB harddisk. Støtte for opptil 300 g/m2 og banner utskrift og valgfri etterbehandling inkludert hefter og trifold brosjyrer. 175 arks dokumentmater med tosidig skanning som et alternativ. Scan hastighet 160/80 IPM i svart-hvitt/farge.

For mer informasjon, kontakt;
Kjell Øverland, daglig leder, Kyocera Mita Norge
Tlf: 22 62 73 00, mobil: 95 03 46 34, kjell.overland@kyoceramita.no


Om Kyocera Mita
Kyocera Mita Corporation er et av verdens ledende firmaer innen dokument løsninger. Kyocera Mita er et heleid datterselskap av Kyocera Corporation, som rangeres som nummer 604 i Forbes Magasins 2010 «Global 2000» liste over verdens største børsnoterte selskap. Kyocera Corporation er en ledende produsent av høyteknologiske, keramiske komponenter, solcelle-paneler og elektronisk kontorutstyr. Kyocera Corporation har totalt 64 000 ansatte over hele verden og finnes i over 30 land. Kyocera Corporation har sitt hovedkontor i Kyoto i Japan.Situasjonskart Juridiske merknader og vilkår © KYOCERA Document Solutions Norge NUF