Hva er KYOCERA MDS?

MDS står for Managed Document Services. Det overgår Managed Print Services (MPS) fordi MPS kun fokuserer på utskrift mens MDS optimaliserer bedriftens totale dokumentutskriftprosess – fra fanging av dokumenter til arkivering og fra arbeidsflyt til sikkerhet og miljøbelastning.

Denne helhetlige tilnærmingen gjør MDS til en unik og viktig strategi for ethvert firma som ønsker å undersøke sitt totale potensiale for kostnadsreduksjon. Erfaring viser at MDS kan redusere utskriftskostnadene med rundt 30%.

KYOCERA MDS benytter en prosess som inkluderer Evaluering, Design, Implementering, Drift og Optimalisering for å identifisere bedriftens utskriftskostnader. Vi viser til områder hvor tid og ressurser blir sløst bort før vi skreddersyr et system som vil redusere totalkostnader og bedriftens miljøbelastning. Vi tilbyr også et bredt utvalg av tjenester fra en og samme kilde, og dermed kan KYOCERA MDS fjerne frustrasjonen med å kaste bort tid på å forholde seg til talløse leverandører.

Kort sagt kan KYOCERA MDS oppgradere bedriftens utskrifthåndtering, redusere IT-avdelingens arbeidsmengde og redusere miljøbelastningen fra bedriftens skrivere og andre multifunksjonsenheter.

Kontakt oss

Staples Connect

Per Krohgs vei 1

Postboks 5 Furuset

NO 1001 Oslo  

Scroll to top