Hvorfor velge KYOCERA MDS?

 

KYOCERA MDS er den perfekte partneren for å oppnå økt effektivitet, og en mer økonomisk og miljøvennlig utskriftprosess. Det er en komplett løsning som optimaliserer bedriftens totale utskriftprosess fra maskinvare til arbeidsflyt og produktivitet blant personalet – uavhengig av hvilket merke maskinene har.

KYOCERA sørger også for industriledende støtte gjennom vår raske supporttjeneste og eksternovervåkning. Bedriften får dermed alle nødvendig tjenester for utskrifthåndtering fra en pålitelig kilde. Dersom bedriften benytter KYOCERA maskinvarer og programvare vil den også kunne dra nytte av følgende fordeler:

  • KYOCERA skrivere, kopimaskiner og multifunksjonsenheter er anerkjent for deres eksepsjonelle pålitelighet og for å være økonomisk
  • KYOCERA programvareapplikasjoner garanterer lønnsom og sikker dokumenthåndtering
  • KYOCERA har alltid fokusert på miljøvern og på å ivareta økonomiske ressurser under utviklingen av sine produkter og teknologi
  • Med KYOCERA vil bedriften nyte godt av ekspertisen til en svært pålitelig servicepartner.

KYOCERA MDS er ikke bare for store, internasjonale organisasjoner. Våre tjenester er også til stor nytte for små og mellomstore bedrifter. Vi er sikre på at KYOCERA MDS vil kunne hjelpe alle bedrifter med å oppnå signifikante kostnadsreduksjoner.

Med KYOCERA vil bedriften nyte godt av ekspertisen til en svært pålitelig servicepartner.

 

Nedlastninger

KYOCERA MDS

Kontakt oss

Staples Connect

Per Krohgs vei 1

Postboks 5 Furuset

NO 1001 Oslo  

Scroll to top