FINN EN KOMPLETT LØSNING

KYOCERA MDS optimaliserer bedriftens dokumentmiljø med fem fleksible og nøye designede faser. Vår prosess er skreddersydd og tilpasset hver bedrifts størrelse og unike behov. Vi starter med å identifisere svake områder i nåværende infrastruktur, før vi smertefritt implementerer løsninger som vil kutte kostnader og forbedre resultater.

EVALUERING
En detaljert analyse av nåværende utskriftprosess. Dette vil generere en rapport som fremhever områder hvor det er mulig å forbedre arbeidsflyt, samt redusere avfall og innvirkning på miljøet.
Mer informasjon

DESIGN
En omfattende løsning for bedriftens dokumentmiljø, designet for å oppnå konkrete mål. Inkluderer muligheten for benytte KYOfinance.
Mer informasjon

IMPLEMENTERING
Profesjonell prosjektledelse og høyt kvalifiserte teknikere sikrer minst mulig forstyrrelse av daglig drift – fra installasjon til opplæring.
Mer informasjon

DRIFT
Problemfritt vedlikehold og veiledning som ivaretar bedriftens behov. Inkluderer automatisk etterfylling av forbruksartikler.
Mer informasjon

OPTIMALISERING
Kontinuerlig forbedring av bedriftens dokumentmiljø – optimalisert gjennom vedvarende evaluering, rapporter og konsultasjoner. 
Mer informasjon

MDS fra KYOCERA

Finn ut hvordan MDS fra KYOCERA kan hjelpe til med å veilede og optimalisere mulighetene i bedriften.

Finn ut mer

Fordeler ved MDS

KYOCERA MDS reduserer kostnader, samt presset på IT-personalet og miljøet.

Finn ut mer

Kontakt oss

 

Staples Connect

Per Krohgs vei 1

Postboks 5 Furuset

NO 1001 Oslo  

Scroll to top