Om oss

KYOCERA Document Solutions Norge.

KYOCERA Document Solutions Norge er importør og distributør av KYOCERA Document Solutions laserskrivere og digitale multifunksjonsmaskiner i Norge. KYOCERA Document Solutions utvalg omfatter skrivere, digitale kopimaskiner og multifunksjonsmaskiner, som tilbyr avanserte og miljøvennlige dokumentløsninger 
tilpasset ethvert kontormiljø.

Landsomfattende salg gjennom et bredt nettverk av tradisjonelle distributører, partnere, systemintegratorer og Facility Management - selskaper.

Våre tjenester kan tilbys gjennom våre autoriserte partnere med eget servicesenter eller fra uavhengige tredjeparts tilbydere.

KYOCERA Document Solutions Inc.

KYOCERA Document Solutions Inc. er et resultat av en sammenslåing av to av de mest innovative selskapene innenfor dokumenthåndtering, KYOCERA og MITA, som kombinerer digital bildebehandling og reproduksjon med utskrift til lave kostnader. KYOCERA Document Solutions har i dag (31. mars 2014) 15 833 ansatte i 66 konsernselskaper, og omsatte for 2.168 mill. Euro* i regnskapsåret 2014 (1. april 2013 – 31. mars 2014) som tilsvarer 20% av den totale omsetningen i KYOCERA-konsernet. For ytterlige opplysninger se www.kyoceradocumentsolutions.eu. 

Sammenslåingen av KYOCERA Document Solutions var begynnelsen på en global omstrukturering som har akselerert konvergens av nettverk dokument styringssystemer. KYOCERA Document Solutions produkter tilbyr en total løsning for enhver utskrift, kopiering, skanning eller faks, med en rekke avanserte og miljøvennlige produkter som tilbyr en svært lav totalkostnad (Total Cost of Ownership - TCO) og høy pålitelighet.

Fordeler
Positiv miljøeffekt og lave driftskostnader har vært KYOCERAs varemerke på laserskrivere gjennom mange år, og nå også det samme for spekteret av kopi/multifunksjonsmaskiner. I dag leverer de laserskrivere og multifunksjonsenheter med særdeles lave driftskostnader og med en meget positiv miljøeffekt. Dette er resultatet av at KYOCERA Document Solutions har utviklet tromler i et keramisk materiale med ”livslang” levetid som fører til at produktene kun har toner som forbruksmateriell – såkalt ECOSYS - teknologi.

Utprøvd teknologi for trommel av amorf silisium og andre holdbare komponenter, som KYOCERA var den første til å utvikle og nå også brukes i multifunksjonsprodukter, gir svært pålitelige produkter med lengre vedlikeholdsintervaller og betydelig lavere totalkostnad.

KYOCERA Corporation

KYOCERA, som opprinnelig ble kalt Kyoto Ceramic Co., Ltd, ble grunnlagt i 1959 av Dr. Kazuo Inamori som på den tiden var spesialist på keramiske komponenter. KYOCERA Corporation har vært igjennom store endringer og ekspandert til et verdensomspennende konsern. Utviklingen av miljøvennlige produkter, nye produksjonsmetoder og et klart fokus på livskvalitet har gitt en fantastisk utvikling.

I dag er KYOCERA en av verdens ledende produsenter av avanserte keramiske og elektroniske komponenter, solceller, mobiltelefoner og elektronisk kontorutstyr. Selskapets ressurser er viet til tre hovedområder: informasjon og kommunikasjon, miljøvern og forbedret livsstil. KYOCERA Corporation, med hovedkontor i Kyoto, Japan, har i dag (31. mars 2014) 69 789 ansatte i mer enn 30 land med 230 konsernselskap og en årlig omsetning på 10.193 mill Euro* (1. april 2013 – 31. mars 2014) .

Selskapet har en rekke sosiale aktiviteter, herunder KYOCERA Art Museum, Childern Travel Programme og Kyoto Prize, som blir delt ut til folk som har gjort fremragende prestasjoner i noen av de tre kategoriene av avansert teknologi, vitenskap, kunst og filosofi. Global endring er akselererende, men KYOCERA har vært i forkant og anstrenger seg for å videreutvikle selskapet.

* EUR1 = JPY 142

Kontakt Oss:

Kyocera Document Solutions Norge - (via Techdata Norge)

Innspurten 1A

0663 Oslo

Tlf.: 22 89 70 00 / 934 66 368

E-mail: erik.meinseth@techdata.com

Scroll to top