Bedriftsprofil

KYOCERA Corporation

logo

En hjørnestein i det japanske firmaet som ble etablert i 1959 med hovedkvarter i Kyoto er dets originale produkt, finkeramikk. Grunnleggeren av KYOCERA (Kyoto Ceramics), Dr. Kazuo Inamori, forstod hvilket stort fremtidig potensiale som dette høyst fleksible materiale hadde. KYOCERA er nå en av verdens fremste produsenter av finkeramiske komponenter i informasjon og kommunikasjons industrien.

Aktivitetene til KYOCERA konsernet, som pr i dag (31. mars 2014) består av mer enn 230 individuelle bedrifter, er hovedsakelig knyttet til tre områder: informasjons og kommunikasjons teknologi, miljøvern og livskvalitet. Dette inkluderer strategisk viktige forretningsområder som telekommunikasjon, dokument håndtering, produkter som har til formål å forbedre livskvalitet (innenfor medisinsk sektor, for eksempel finkeramiske implantater) og systemer for solenergi. Selskapet er også en av verdens ledende produsenter av solcelle moduler. Selskapets nye slagord, ”The New Value Frontier” er basert på KYOCERA’s kontinuerlige engasjement for å være innovative og i forkant med teknologisk utvikling.

Med total årlig omsetning på 10,193 millioner Euro* i 2014** og 69.789 ansatte drifter KYOCERA 66 produksjonsanlegg og 230 underavdelinger verden rundt. Mer enn 30 datterselskaper i Europa, inkludert de som tilhører KYOCERA Document Solutions og KYOCERA Fineceramics Group er dedikert til å selge og markedsføre laserskrivere og kopi/multifunksjonsmaskiner, mikroelektroniske komponenter, finkeramiske produkter og moduler for solenergi.

I følge Dr. Inamori burde en bedrift være miljøvennlig og sosial. KYOCERA støtter dette gjennom flere aktiviteter. Den verdensomspennende Kyoto prisen er et velkjent eksempel som stammer fra denne filosofien. Prisen deles ut av Inamori Foundation og belønner personer som har utmerket seg innenfor kategoriene kunst og filosofi, grunnleggende vitenskap og avansert teknologi med 50 millioner Yen (Ca. 400.000 Euro) pr. kategori.

 

* Euro (EUR) er basert på valutakursen av EUR 1 = JPY 142 og avrundet til nærmeste EUR
**Året ble avsluttet 30. april 2014

KYOCERA Document Solutions Inc.

logo

KYOCERA Document Solutions er en av verdens ledende selskaper innen dokumentløsninger. Vi produserer og markedsfører laserskrivere, kopimaskiner, multifunksjonsmaskiner (MFP), bredformat maskiner og et bredt utvalg av programvare løsninger.

Hovedkvarteret til KYOCERA Document Solutions Inc. er i Osaka, Japan, med mange datterselskaper utover i Asia Pacific, Amerika og EMEA regionene. I tillegg til salg og service jobber disse datterselskapene sammen med et nettverk av autoriserte distributører og forhandlere verden rundt.

KYOCERA Document Solutions Inc. er heleid av KYOCERA Corporation og blir av BusinessWeek rangert som nr. 491 av verdens 1.200 mest verdifulle selskaper.

KYOCERA Document Solutions' bedriftsfilosofi reflekterer den til moderselskapet, KYOCERA Corporation “Preserve the spirit to work fairly and honourably, respecting people, our work, our company and our global community.”

KYOCERA Document Solutions praktiserer dette i sitt hovedkvarter og alle datterselskaper:
Jobbe sammen for å utvikle og levere høyteknologiske produkter i harmoni med naturen.

KYOCERA Document Solutions Europa

logo

KYOCERA Mita Europe ble etablert i januar 2000 som følge av fusjonen mellom KYOCERA og Mita, to av de mest innovative produsentene innen dokument løsninger. Hovedkvarteret som befinner seg i Hoofdorp, Nederland, koordinerer firmaets aktiviteter i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA). Det er 15 datterselskaper i denne regionen: Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, Norge, Portugal, Sør Afrika, Spania, Sverige, Sveits, Stor-Britannia og Østerrike. KYOCERA Document Solutions Europe samarbeider også tett med et nettverk av autoriserte distributører i ytterligere 60 land innen EMEA.

KYOCERA Document Solutions Europe-registreringsnummer
Nr. 34070221 i firmaregisteret i Amsterdam

KYOCERA Document Solutions Europe ID-nummer hos skattemyndighetene
MVA-nr. NL001454924B01

KYOCERA Document Solutions' lokaler i Hoofddorp, Nederland
Scroll to top