Ecosys

KYOCERA Document Solutions' miljøvennlige teknologi

Vi står nå ovenfor globale miljøproblemer der hvert eneste individ må ta ansvar på det lokale plan. Det ble naturlig for KYOCERA allerede i 1992 med den vedvarende misjon å kombinere IT-utvikling, innovasjon og økologi, å bli det første selskapet i verden til å utvikle et system for tradisjonelle laserskrivere hvor tromler og toner ble separert. Derfor trengs bare én forbruksartikkel - selve tonerpulveret, ikke noe kostbart tonersystem med tromler. ECOSYS-teknologien bruker en patentert keramisk trommel og andre komponenter med lang levetid. ECOSYS er imidlertid mer enn bare mekanikk. Det er grunnlaget for et konsept. Vår ECOSYS-teknologi har en direkte og omfattende innvirkning på miljøet.

Våre konkurrenter hevder at gjenvinning er løsningen for fremtiden men faktum er at et produkt som kraftig forminsker behovet for gjenvinning er et bedre alternativ. Det er på dette området KYOCERA Document Solutions ligger langt foran våre konkurrenter. ECOSYS er ikke et tilleggsprodukt, tvert imot har det alltid stått i sentrum for utformingen og utviklingen av våre produkter.

I utviklingen av våre skrivere er det tre områder vi fokuserer på:

ØKOnomi

Economy

Lavere driftskostnader
Totalkostnadene forbundet med KYOCERA Document Solutions' ECOSYS-skrivere er konsekvent lavest i sin klasse. Totalkostnadene omfatter alle kostnader: Direkte, som f.eks. kjøpspris og driftskostnader pr. side og indirekte inkludert vedlikehold, papir, administrasjon av maskinen, strømutgifter og service. I organisasjoner der det trykkes eller kopieres mye kan prisen på forbruksartikler øke dramatisk, spesielt når kostbare tonersystemer som inneholder trommel, fremkaller og toner må kastes og skiftes hyppig. KYOCERAs ECOSYS-teknologi reduserer disse kostnadene betraktelig: Toner er eneste forbruksartikkel.

ØKOlogi

økologi

Komponenter med lang levetid
KYOCERAs ekspertise i keramikkindustrien var utgangspunktet for den første keramiske trommelen med en overflate som overgås kun av diamantens hardhet. Dette har blitt utviklet videre slik at våre skrivere er forberedt på en svært høy arbeidsmengde. Bittesmå keramiske partikler som ligger i KYOCERAs toner sørger dessuten for å rense bestanddeler under utskrift og kopiering.

SYStem

SYStem

Modularitet og funksjonalitet
Når man velger en skriver gjør man det ofte uti fra arbeidsbelastningen eller typen arbeidsoppgaver i tidspunktet rundt innkjøpet. Men tenk om bedriften vokser eller arbeidsoppgavene endres? Med KYOCERA Document Solutions' ECOSYS produkter kan en mengde med papirmagasin og funksjoner legges til, i tillegg til etterbehandlingsutstyr. KYOCERA Document Solutions' ECOSYS skrivere og kopimaskiner kan uproblematisk håndtere papir, kort, selvklebende etiketter, overheads og konvolutter. Derfor er og forblir det en bra og sikker investering å kjøpe en holdbar og fleksibel dokumentløsning. Med på kjøpet får du alle fordeler som gjorde at du valgte produktet fra starten av. For flere av KYOCERA Document Solutions' produkter finnes det oppgraderinger som gjør at ytelsen kan forbedres. Det gjør at du får maksimalt ut av investeringen på lang sikt, spesielt hvis bedriften vokser. Den tekniske utviklingen innebærer at datamaskiner og nettverk forbedres hele tiden: derfor er det en fordel å ha en skriver som fungerer med alle typer nettverk og som ikke blir umoderne.

Scroll to top