Kyocera som sponsor

Reading Football Club – England

Kyocera UK er stolte av å fortsette sin sponsing av Reading FC etter at de kjempet seg til Premier Leauge. Klubben og ledelsen har klart å skape en av de mest respekterte og profesjonelle klubbene i Storbritannia. Etter å ha vunnet sin divisjon med rekordemange poeng i 2006 har Reading FC gjort seg bemerket i Premier Leauge.

Borussia Moenchengladbach – Tyskland

Borussia Monchengladbach er en fotball klubb som er rik på tradisjoner og suksess og legger grunnarbeidet for en lysende fremtid med nytt statdium og en sterk spillergruppe. Klubben har en av de mest lojale tilhengergruppene i Tyskland og holder til i nærheten av Kyocera Tyskland sitt hovedkvarter i Dusseldorf.

Atlético de Madrid - Spania

Atlético de Madrid Football Club ble grunnlagt i 1903 og er en av landets viktigste fotballag, sammen med Real Madrid og FC Barcelona. I Madrid er dette arbeidernes favorittlag, og de har altid prøvd å gjøre ting litt annerledes enn sin byrival Real Madrid.

Troféskapet er ikke like fullt som naboen sitt men de er likevel en av Spanias mest sukessfulle og elskede fotball klubber. Og selv om klubben måtte spille 2 år i andre divisjon tok den legendariske lojaliteten til tilhengerne aldri slutt. I årene som klubben spilte i andre divisjon ble det satt ny rekord i antall billetter solgt under en sesong og de fortsetter med å fylle stadium etter at de kjempet seg tilbake i 2002.

Scroll to top