Miljø, Kvalitet og Design

THINK AGAIN.

KYOCERAs filosofi er å utvikle markedets mest avanserte dokumenthåndteringsutstyr med minst mulig miljøpåvirkning.

Et godt eksempel er KYOCERAs Long-life-teknologi. Den minsker antallet forbruksartikler og reduserer derfor avfallsmengden. Det betyr at den som bruker KYOCERAs produkter både skåner miljøet og får et overlegent utstyr.

KYOCERA jobber for å Svanensertifisere hele sitt sortiment av skrivere og kopimaskiner. Over 90% av KYOCERAs produkter er sertifisert etter miljøkriteriene i tyske Blaue Engel. De fleste av produktene våre er også deklarert etter IT-selskapenes ECO Declaration og miljøsertifisert etter ISO 14001.

Det finnes fortsatt de som velger skrivere og kopimaskiner uten miljøhensyn.

Think Again!

 

QUALITY ROCKS.

KYOCERAs produkter går for å være svært pålitelige og har oppnådd enestående resultater hos forskjellige testpaneler. Det gjør kundene våre glad og oss stolt.

Den spesielle teknologien vi benytter, Ecosys, innebærer at det eneste vedlikeholdet som trengs i løpet av skriverens levetid er bytte av toner. Alle tradisjonelle «forbruksartikler», som trommel og fremkaller, er ekstremt holdbare og trenger normalt ikke å skiftes ut i løpet av skriverens levetid.

Som dere forstår begrenser dette servicebehovet til et minimum med lave driftskostnader og redusert miljøpåvirkning som hyggelige konsekvenser.

Høyere kvalitet gir færre servicetilfeller og lavere kostnader. Utskriftene er rett og slett briljante.

Quality Rocks!

EYE CANDY.

Et av målene med våre nye produktfamilier har vært å skape kontormaskiner med et ytre som også passer inn i mer nøkterne miljøer.

Som noen sa – de skal kunne stå midt i rommet!

Vi synes at vi har klart dette ganske godt, og det føles tilfredsstillende å kunne tilby maskiner som ikke bare produserer fantastiske utskrifter. De er også fine å se på!

Enkelte detaljer er designmessig tilpasset det aktuelle markedet – for eksempel TASKalfas glasskive med fargen «Nordic blue».

Vi trenger vel ikke å påpeke at utskriftskvaliteten aldri har vært bedre?

Synlig harmoni mellom design og funksjonalitet.

Eye Candy!

Scroll to top